sunnuntai 19. helmikuuta 2012

PÄIVÄN MOLLY


Olen hillunut tänään innoissani kameran kanssa ympäri huushollia. ( Hain perjantaina uuden objektiivin, jee ! ) Samalla tuli ikuistettua päivän Molly, pariinkin eri otteseen. Paita on Hands of a lover - kokoelmasta, siitä, jonka perusteella aikoinani ihastuin Odd Mollyn vaatteisiin.   Kuviot, värit ja mallit jaksavat viehättää edelleen. Alemmassa kuvassa näkyy sama paita eri värisenä, sängyn päällä, hylättynä tällä kertaa. Se päässee ylle huomenissa, tänään vain ei ollut turkoosi päivä. Minulla siis, meillä kotonahan se onkin joka päivä.



Iso kolmiohuivi on kätevä lämmike. Keskikuvassa sellainen on sitaistu selän taakse kiinni, edestä se näyttää, hmmm, joltain. Mikä se tuollainen neulelirpake sitten olisi, bolero vai ?


Rouvan  huiveja ja muita lämmikkeitä tässä kodissa lojuu milloin missäkin. Yleensä ensin kääriydyn huolella fällyihin ja hetken kuluttua sitten kuoriudun niistä. Vähän ajan päästä taas kääriydyn ja sitten taas kuoriudun. Alimmassa kuvassa huivi onkin jo päätynyt olkapäille. Jossain vaiheessa nakkasin sen kokonaan pois, tuli liian kuuma sitten kuitenkin. Nyt taas tässä terassin oven vieressä istuessani katselen, että mihinköhän taas mahdoin sen viimeksi jättää. En muista.

Paita Odd Molly ( 2ndhand ), huivi Etsy, farkut Selected Femme

10 kommenttia:

  1. upeet värit! kaikki mätsää.
    mukavaa sunnuntai iltaa sulle!

    VastaaPoista
  2. Kävin katselemassa. Ihastuttava makuuhuoneen tapetti & päiväpeitto! Lamppukin on hurmaava!

    Hartiahuivit on tosi käteviä. :D Ja paitakin on kiva...

    VastaaPoista
  3. Kaunokainen sinä siellä!!

    Mun päivä on ollut lähinnä Polly ja pussillinen sellaisia :)) Ja siis kiitti, nyt mä tiedän mitä kudon seuraavaksi. Tollasen jonkun huivin härpäkkeen nimitääin!

    VastaaPoista
  4. Uus objekti ja paljon kuvia kuulostaa hyvältä! Extra hyvältä! Paita oli kyllä hieno, mutta entäpä sun kasvot! Vau!

    VastaaPoista
  5. Kylläpä siellä ollaan kauniina :) Tuo Molly on ihana, en edelleenkään ymmärrä, miten en omista yhtäkään! On varmaan jossain kohtaa lähdettävä ostoksille. Asiaan vaikuttanee myös se, ettei noita meilläpäin edes myy kukaan... Hmmm...

    VastaaPoista
  6. akiss: kiitos, näissä on tosiaan värit kohdillaan :)

    Laura: :D Kiva, että kävit !

    nanna: kiitos vaan :) Molly meinasi olla aika Polly täälläkin , mä en yleensä syö karkkia, mutta lauantaina iski hirveä karkkinälkä. Ostin sitten kuitenkin pussillisen Susu-paloja. Ei olis pitänyt, örsöys iski heti !

    Hei joo, jopa minä ajattelin, että tällaisen osaisin jopa minä tehdä ! Siis poislukien toi reunahässäkkä, mutta muuten. Siis enhän mä tietenkään tee, mutta ehkä osaisin ;)

    selma: uusi objektiivi ei kylläkään tarkoita, että sen käyttäjä olisi yhtään kehittynyt :D Mutta ensi viikolla alkaa se kurssi, jännää.

    Kiitos :)

    Rilla: :) Ehkä siksi, että näissä on rouvalle liikaa kaikkea ? Mietin vain sitä haaleaa vaaleanpunaista, jonka ilmoitit olevan "villi valinta" :D . Mutta on näissäkin sellaisia hillitympiä kappaleita, toisaalta taas osa rönsyilee niin, että ne on mullekin vähän too much.

    Netistä saa hankittua näitä kyllä ;)

    VastaaPoista
  7. Nuo mollyt näyttävät aina vain niin hyvältä ylläsi :) En edelleenkään ole varma, olisivatko mun juttu, vaikka just tuollaisista tunikajutuista tykkäänkin. Mistä yleensä ostat omasi? (varmaan oletkin kertonut sata kertaa).

    VastaaPoista
  8. Sini: kiitos :) Ostan paljon käytettynä, eBaysta ja huutiksesta lähinnä. Lisen.dk :lla on hyvä valikoima ja luotettava, nopea toimitus. Kotimaisista nettikaupoista olen tilannut Wishwearilta ja Seven Roses-putiikista.

    VastaaPoista
  9. Kaunis on Mollysi : )! Mut aivan ihana on tuo taustalla näkyvä päiväpeittokin. Kiva tyyli teidän kotona : )

    VastaaPoista
  10. Uusi kaunis päivä: kiitos :) Päiväpeitto on mun suosikkini, kaverini tekemä. Postaus siitä löytyy jostain viime tammikuulta, jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !