sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

KOTISATUNNAISET


Kuvailin viikon aikana vaihteeksi vähän näitä tuttuja nurkkia, valo kun oli päivänä muutamana melkoisen ihana, vieläpä työpäivän jälkeenkin. Eteinen on saanut vähän maalia niskaansa ja muutaman taulun seinälle, mitään muuta täällä ei ole tapahtunut. Muutenkin on aika tylsää ja hiljaiseloa tämä oleminen, mutta toisaalta arki on parasta, kun se on tasaista ja yllätyksetöntä. Viime viikon isoimmat asiat olivat alustavat keskustelut navettaremontista, tutustuminen raakaproteiinijauheeseen, ensimmäiset narsissit ja salmon loverien pyörittely yhdelle ihanalle synttärisankarille. Muuten ollaan menty peruskaavalla: töitä, harrastuksia, liikuntaakin. Luulen, että olen tuon liikkumisen suhteen saamassa juonesta kiinni: olen vähentänyt tehoja ja käynyt salillakin vain noin kerran viikossa. Kroppa ei ole yhtään ylirasitustilassa nyt kun olen malttanut liikkua rauhallisemmin melko isoista määristä huolimatta. Hyvä näin. Kaikkea ei aina tarvitse näköjään tehdä hampaat irvessä ja täydellä kiukulla, melko kauan sen asian oppimiseen menikin. 

Palaan muuten tuohon raakaproteiiniasiaan myöhemmin. Olen vannonut, että en koske mihinkään proteiinivalmisteisiin, mutta vastaan tuli sellainen tuote, jonka kokeilua en voinut vastustaa.

23 kommenttia:

  1. Jäin tuijottelemaan noita kuvia niin, ettei meinaa keksiä mitään sanottavaa ;D Ihanan kotoisaa ja tyylikästä. Kyllä puu ja nahka on kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos ! :D Puu ja nahka ovat tosiaan kaunista, kuten luonnonmateriaalit yleensäkin..

      Meillä on yleensä kotoisan sotkuista myös ! ;)

      Poista
  2. Ihalta näyttää! Mulle tuli mieleen semmoinen päivitetty mummola. :) Toi pyöreä musta matto on kerrassaan ihana ja toi ruskea nojatuoli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Päivitetty mummola kuulostaa oikein hyvältä ! Nojatuoli on meidän kaikkien lempparipaikka ( kunhan vain ennättäisi joskus istua alas olohuoneenkin puolella ).

      Poista
    2. Ihana tuo matto! Minulla juuri alkamassa kahven vaaleanpunaisen maton virkkaus neitien huoneeseen. Toiseen mallivaihtoehtona juuri tuo virkkaamasi! Mistä kuteesta olet sen tehnyt?

      Poista
    3. Pakko tunnustaa, että en ole itse mattoa tehnyt ! Melko painava se kyllä on, auttaakohan tämä nyt yhtään... ?

      Poista
  3. Voi Petriina - miten nyt vasta tänne löysin! Aivan mielettömän ihania väreja ja kuvia. Mukana matkassa tästä eteenpäin. T: Toinen Turusta;)

    VastaaPoista
  4. Aloin miettiä, että pitäiskö minunkin hommata olkkariin verhot.. Näyttää aika kivalta nuo teidän. Mitä kangasta ne on?

    t. Johanna M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verhot ovat pellavaa, pesin ja ripustin ne paikoilleen. Laiskan ihmisen verhot, ei tarvitse silittää ! :D

      Poista
  5. Ihania kuvia - jälleen kerran! Voisinkohan kysyä sulta neuvoa yhdessä asiassa...muistelen nähneeni blogissasi kuvia Huntersin saappaista. Tilasin vihdoin monen monen vuoden empisen jälkeen itselleni kirkkaan punaiset saappaat (jotka pettymyksekseni olivat paketissa viininpunaiset), ja nyt vasta masentaa... Olin kyllä kuullut, että koko ko saappaissa normaalia pienempi, että saattaapi hieman kiristää pohkeista. No mutta mutta, kun mulla nee jää jotenkin niin kurtulleen koko saappaat sieltä täältä pitkin vartta!!! Ja tää kaikki pelkkien ohkasten SUKKAHOUSUJEN päälle vedettynä (just ja just meni)! En ole mikään rimppakinttu,mutta en uskonut olevani näin pullukka, jolle ei yhdet kumisaappaat mene jalkaan! Onkohan turha edes haaveilla, että kokoa suurempi auttaisi jotenkin asiaa (ja että mahtuisi sit farkkujenkin kanssa)?! Onko sulla normaali koko noista omista saappaistasi? (sori, nyt meni tosiaan ihan postauksesi aiheen vierestä nää mun pohdinnat)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi !

      Saahan sitä kysyä :)) Omani ovat normaalikokoa, kolmeysit. Niissä ON aika kapea varsi, itselläni menevät just farkkujen kanssa ( eikä mun pohkeet ole maailman paksuimmat jos eivät ohkaisimmatkaan ). Uskoisin, että kokoa suuremmassa on varmasti varsiosakin löysempi, mutta tuskin merkittävän paljon. Entä ne sellaiset nilkkapituiset saappaat ? Ne näyttävät tosi kivoilta !

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, täytyypä miettiä tosiaan noita nilkkapituisia (tai muuten pitäisi tapahtua ihme, että saisin nuo normaalivartiset sullottua jalkoihini ilman veritulppavaaraa)...

      Poista
  6. Tosi ihanaa katsoa sisustussa, jossa on väreinä jotain muuta kuin valkoinen, valkoinen, harmaa ja beigeä!!Että olen kyllästynyt niihin! Ruskeasta pidän itsekin. Virkkasin itse myös tuon mallin mukaan tumman sinisen maton, eikä se oikein meille sovellu, vaaleat kissan ja koiran karvat näkyvät liian hyvin...mutta siltin se tuossa lattialla on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tosiaan melko paljon värejä, vaikka just näissä kuvissa onkin sitä mustaa ja valkoista aika paljon :)) Ja ruskea on mun ikisuosikki, puussa ja nahassa se on ihan ykkönen !

      Poista
  7. Ah, toi keskimmäinen kuva. Aika on pysähtynyt ja jotenkin utuinen fiilis! Kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Kiva nähdä sua taas liikenteessä ! ;))

      Poista
  8. Tervehdys uudelta lukijalta! Ihania ihania hieman tummenpia sävyjä sulla kodissasi ja kuvissasi, tykkään paljon. Mulla kaksosena makuja on monia mutta onneksi talossa on useampia huoneita :). Olohuoneessa, josta juuri postasin, toteutan tätä murretumpien sävyjen maailmaa. Iloista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, että löysit tiesi tänne ! :))

      Pitäisi varmaan muuttaa isompaan, niin voisi leikitellä eri tyyleillä enemmän. Nyt vain tyydyn sullomaan kaikki yhteen ;)

      Poista
  9. Oikein kivalta näyttää!

    Tartun itse maalisutiin ensi viikolla ja sitten uitan kaikki keittiön massivipyökkiset avohyllyt parafiiniölyssä. Nyt jo huomaa, miten alkavat kivasti punertaa ja kestävät vaikka mitä likaa. Hento vihreä on nyt kevään värini.

    Olen päättänyt olla vähemmän toukokuussa ja teen sen nyt kuitenkin pitkillä kävelyillä, joista pidän ratsastuksen jälkeen eniten. Lisäksi sokerit pois. Luin Lena Meriläisen haastatttelun jostakin ja hän vannoo raejuuston nimeen proteiinipommina. Noudatan nyt sitä, sillä olen myös poistamassa allejani;-)

    VastaaPoista
  10. Hento vihreä kuuluu ehdottomasti kevääseen, muuallakin kuin pihalla ja puutarhassa ! :)

    Sokerit pois, raejuustoa ( ja rahkaa ! ) kehiin ja pitkät kävelylenkit kuulostavat juuri hyviltä ! Tsemppiä sinulle, allien poisto on haastavaa hommaa ! ;)

    Kiitos !

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta viestistä, ihan lyhyestä ja höpsöstäkin. Kiitos, kun piristit päivääni !